Web Analytics Made Easy - Statcounter

چرا اداره فرهنگ و ارشاد که متولی فرهنگ در هر استانی است به تولید داخل بهاء نمی دهد، تولید کننده داخل نیاز به حمایت دارد مسئولان پاسخگو باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نگارانه؛ هشتمین نمایشگاه کتاب البرز در حالی افتتاح شد که از 40 غرفه لوازم التحریر موجود در نمایشگاه دو غرفه لوازم التحریر ایرانی اسلامی توزیع می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روزی به بازگشایی مدارس فرصت باقی مانده که با ورود لوازم التحریر شخصیت‌های کارتونی غربی به بازار، جای خالی لوازم التحریر ایرانی و اسلامی در بین لوازم ضروری دانش آموزان احساس می شود.

یکی از راه های نفوذ فرهنگ در قشر نوجوان و جوان که تأثیرگذاری بر تفکر و آینده نگری آنها داشته و بستر سازی مناسب برای نفوذ و استحاله فرهنگی دشمنان انقلاب اسلامی است، فرهنگسازی غیربومی و ضدارزشی از طریق البسه و لوازم التحریرنوشت افزار- است.

چرا اداره فرهنگ و ارشاد که متولی فرهنگ در هر استانی است به تولید داخل بهاء نمی دهد، تولید کننده داخل نیاز به حمایت دارد مسئولان پاسخگو باشند.

نوشت افزاری که با عکس هایی بدلباس از پرنسس های کارتونی، با تصاویری خشن از دیوها و کاراکترهای عجیب فضایی و تخیلی رنگ و لعاب پیدا کرده و سیطره خود را از روی کولی ها و کیف های دانش آموزان تا جلد دفاتر و طرح مدادها و .. رسانده است شاید در ظاهر تصاویری جامد و سرد باشند اما در واقع سیالی گرم و تأثیرگذار بر نوع تفکر و خواسته های کودک و نوجوان خواهند بود.

اینکه بازار فروش لوازم التحریر در دست کشورهای آسیای شرقی و من جمله چین باشد اگر به اقتصاد ما ضربات سنگینی وارد می کند و بر آمار بی کاری می افزاید، طرح های غیر بومی و در بیشتر اوقات در تضاد با ارزش های ملی – مذهبی ما فقر فرهنگی را به جای خواهد گذاشت که مزدوج شدن این دو پدیده نامبارک، فرزندی جز از خود بیگانگی فرهنگی و افتادن در دره فقر اقتصادی چیزی در پی نخواهد داشت.

باید در نظر داشت که لوازم التحریر به عنوان در دسترس ترین وسیله دانش آموزان و از واجبات تحصیل، پیوند محکمی با فرهنگ دارد، چه فرهنگی مادی و چه فرهنگ معنوی ما و حفظ هر دوی این عناصر در عرصه کنونی که دچار شبیخون فرهنگی شده ایم، از اهم واجبات است.

فروشنده غرفه لوازم التحریر در نمایشگاه کتاب البرز در گفتگو با نگارانه اظهار داشت: در این نمایشگاه فقط دو غرفه لوازم التحریر ایرانی اسلامی توزیع می کنند علی رغم اینکه تنوع رنگ و تصاویر در لوازم التحریر تولید داخل وجود دارد اما توجه ویژه ای به این مهم نمی شود.

وی ادامه داد: ما باید فرهنگ استفاده از لوازم التحریر تولید داخل را در خانواده ها رواج دهیم و این نمایشگاه ها با فرهنگ سازی و تبلیغ می توانند بسیار موثر باشند.

این فروشنده تاکید کرد: در این نمایشگاه به این عظمت وجود دو غرفه برای لوازم التحریر تولید داخل بی مهری بیش نیست امید است با عنایت مسئولین فرهنگ استفاده از نوشت افزار داخلی رواج یابد.

فروشنده غرفه لوازم التحریر در نمایشگاه کتاب البرز گفت: تنوع لوازم التحریر غربی و قیمت مناسب آن دو موضوعی است که برای خانواده ها بسیار اهمیت دارد و دانش آموزان به این دو دلیل تمایل به خرید این نوع اجناس دارند.

وی ادامه داد: بازار لوازم التحریر در انحصار واردات است و تا زمانی که تقاضا برای این نوع اجناس باشد تولید کننده داخلی قطعا دوام نخواهد آورد لذا ما با نیاز بازار جنس می آوریم .

شاید هنوز فرهنگ خرید لوازم ملی در بین مردم نهادینه نشده پس اگر مردم ما بدانند که فقط با خرید یک خودکار ایرانی چقدر می توانند به اقتصاد ملی ایران کمک کنند و با این کار چند هزار جوان ایرانی مشغول کار می شوند حتما از تولیدات داخلی حمایت می کنند و با اینکار از خروج 60 میلیارد تومان ارز از کشور جلوگیری می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۹۷۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد

محمد خلج، مدیر کمیته اداری و مالی گفت: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، اقدام به توزیع یارانه اعتباری خرید سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور می‌کند.

بر اساس خبر ستاد خبری نمایشگاه کتاب، او با اشاره به سقف یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی گفت: سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب۷۰۰هزار تومان است که از این مقدار۴۲۰هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۲۸۰هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۸۰۰هزار تومان است که از این مقدار معادل ۴۰۰هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

مدیر کمیته اداری و مالی ادامه داد: یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) صرفا در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. برای دریافت این یارانه در هنگام درخواست نیازی به واریز وجه نیست و یارانه اختصاصی در زمان خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

محمد خلج در پایان گفت: اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور درصورتی که اطلاعاتشان از سوی مراکز ذیربط (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌های غیرانتفاعی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور و ...) به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد، می‌توانند سه روز قبل از آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (از ۱۶اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به نشانی اینترنتی ketab.ir مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام/ورود به سامانه نمایشگاه مجازی کتاب در قسمت پروفایل، درخواست خود را برای دریافت یارانه اعتباری ثبت کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

tags # کتاب سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • «شمع محفل» در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد
  • بهار کتاب ایران؛از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • انتشار اعلان نمایشگاه کتاب
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان